Home                 Raid's

                    

Verslag Cavalcade Raid 2014

van 4 tot en met 7 juli 2014

Nederland

push on English for English.

In 2014 wordt de raid weer georganiseerd in Nederland. Het voorwerk is gedaan. Wij hebben gezocht  naar een locatie waar zowel een hotelfaciliteit als een kampeergelegenheid beschikbaar is.

In Havelte hebben wij een mooie locatie gevonden. Het betreft hier een compleet wooncomplex waar ook vaker groepen komen. Het gaat om 13 kamers met in totaal 39 bedden. Hierbij is ook een grote eetzaal  met bar, kookgelegenheid en ontspanningsruimtes. Naast het woongebouw is een grasveld waar wij meerdere tenten neer kunnen zetten. Dit alles onder volledige vrijheid zonder inmenging van de overige gasten. De camping heeft een zwembad en meerdere campingfaciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. Probleem is dat wij dit in zijn geheel moeten bespreken. De totale kosten moeten verdeeld worden over alle deelnemers. Hoe meer deelnemers hoe lager de kosten. Op dit moment ziet het er naar uit dat de kosten, bij 30 deelnemers, uitkomt op een bedrag van rond de 225 Euro per persoon. Meer deelnemers maakt de verdeelsleutel anders en daardoor kan de prijs lager worden. Dit is inclusief 3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 1 x Hollandse maaltijd, 1 x bbq en 1 x uit eten in een restaurant.

voor meer foto's en beschrijving "klik de onderstaande link"

http://www.marinushoeve.nl/familieweekend-drenthe

Theehuis "het Hunnebed" 

Hier hebben wij een zaal in het restaurant besproken waar wij met de gehele groep kunnen eten. Er is deze avond een beperkte kaart en de kosten van deza vond is in de totaalprijs opgenomen.

Bij het Theehuis is ook een overkapping aanwezig waar we bij slecht weer kunnen BBQen.

Het Theehuis is op een andere locatie dan het verblijf. Loopafstand is ongeveer 800 meter / 10 minuten

Voor de organisatie is het belangrijk op tijd te weten wie dit weekend aanwezig wil zijn. Dit heeft te maken met de kosten en afspraken welke nog met diverse leveranciers gemaakt moeten worden. Geef je snel op! Er zijn 13 kamers (Nog 11 vrij)waarvan een aantal met vier bedden. Er kunnen bedden bijgeplaatst worden.

Voor opgave of vragen kan je een mail sturen naar ron@suzukicavalcade.nl